Voetbalwezep.nl info@voetbalwezep.nl Contact: De website voor WHC Club TV
Home Live TV Samenvattingen Live streams Interviews Overige evenementen Contact
©2019 Alfred Bijsterbosch WHC Club TV gaat live !

De plannen zijn gemaakt en er is een begin gemaakt aan de installatie van software en hardware benodigd om live TV te kunnen maken. Er is reeds getest om de bekerwedstrijd van WHC tegen Wijhe’92 live uit te zenden. Dit was echter (nog) niet mogelijk omdat het WIFI signaal in de TV toren te zwak en instabiel was. Wij gaan onderzoeken wat er mogelijk en/of nodig is om dit wel mogelijk te gaan maken in de toekomst. Er zijn een aantal opties maar deze kosten geld. Om geld te genereren en de kosten te kunnen gaan dekken hebben wij een aantal opties die wij in de nabije toekomst willen gaan uitwerken.

Donateurs:

Mensen kunnen donateur van WHC Club TV worden voor een vast bedrag per voetbaljaar. Het geld dat wij hiermee binnen halen zou in eerste instantie gebruikt worden voor onderhoud en uitbreiding van de voorzieningen van WHC Club TV. Geïnteresseerden klik hier om WHC Club TV te benaderen.

Wedstrijd sponsoring:

Sponsoren kunnen een live wedstrijd kopen en hun naam aan deze wedstrijd verbinden. Op deze manier kunnen wij de kosten van een live uitzending en het maken van een stabiele internetverbinding dekken. Geïnteresseerde sponsoren klik hier om WHC Club TV te benaderen.


Verder is het de bedoeling om op een vaste avond en op een vaste tijd (waarschijnlijk op donderdag avond van 20:00 uur tot 21:00 uur) een interactief praatprogramma te maken waarbij de kijker via een chatfunctie kan meepraten met de uitzending en vragen kan stellen.

Iedere week is het de bedoeling dat er twee gasten aan tafel komen zitten om te praten over allerlei zaken bij WHC. Gasten kunnen zijn Bestuursleden, commissie leden, trainers van ieder willekeurig team, spelende leden, supporters en oud voetballers. Aan de hand van de presentator wordt er dan een gesprek aangegaan met deze gasten. Kijkers kunnen vervolgens vragen en of opmerkingen doorgeven via de chatfunctie die met de uitzending meeloopt. Interessante vragen worden behandeld en door de presentator aan de desbetreffende gast gesteld.